ASSALAMUALAIKUM SEMUA, SELAMAT DATANG

9 Jun 2009

bila aku da mula...

salam sume..
lamenyer aku tak merepek lam bende alah ni...

tak kesah r lame ke slalu ker...

*da brape lame aku tak balek umah ho??
nak dekat 8 bulan !!!!!
huhu... slame tu jgk aku tak jupe mak aku..ayah aku..
adek aku.. kucing aku... katel aku...
nek stress aku ngan bende2 neh..masalah tak dapat balek umah la..xpat cuti n holiday cam org len( cuti n holiday tu same ker?) la...itu la ini la....


aku pon jadi la sengal...demi menutup kesedihan aku yg xleh blah ni..huhu..
semester 3 ni aku amik foundation english... yelah MuET pun band 2 jer.. aper punye kedekut la penyemak tu..satu jer lagi pun nak band 3...
tgk ape da jadi kat aku??huhu... kena amik FE la...
slen dari tu.. aku join perkampungan UPSM. hehehe, aku syok gile dok.. dapat banyak bende yg aku xterpk pon 4 mghadapinyer,,
hahaha aiseh ayat skema...

bende yg aku xpnh wat tp tym join UPSM aku wat :
  1. recycle dengan bejalan kaki sampai ke jalan 6A tu tengah2 panas lak..
  2. bile jupe tin, kotak, kertas ke ape..aku hepi gler..nape??hahaha recyle punye pasal
  3. masok lumpo, berendam lam paye,beguling2 tas tanah, berkawad tgh2 hutan,bejalan tgh malam dgn mgantoknye, tdo tas jalan raye, mkn 3 minit jer(mwahahaha), senyum sambil nanges depan senior( cam org gile pun ade)
  4. tak mandi 2 hari...hahahaha yg ni xleh nak kate la...
  5. gile murtabak (yana nye pasal..kikiki)
  6. aku sayang kat ramai orang yang tetiba jadi adek beradek aku



depan kedai potostet sape tah...penat tol tym ni tp seb bek g recycle ngan adek2..
kurang ckit kepenatan tu. skati bapak tiri mak angkat tiri kitorang jer kan nak lepak depan kedai orang ..hahahaha...



gelenggang squash pun kami bantai 4 recycle..sambil2 tu xlepaskan pluang hihihih..

aduhai..so comel woo..gaye2 dak tadika ma..hikhikhik yg kat blakang tu budak nakal

cemane la korang leh kalah ngan pasukan abg alan td..bukan aku da ajar ke smalam??

sg. gabai.. terharu. ni aktiviti pertama kitorang pas di iktiraf batch 22...


2 ulasan:

  1. wahaha...
    syg sama kamu...
    muah...
    hahaha

    BalasPadam
  2. kepada miss tery :

    lap u too ,
    lap u too...
    hehehhehehe

    BalasPadam